RECENT SEARCHES:

Space-Hellas-logo

SPACE HELLAS A.E.

https://space.gr/ View available positions for this company (27)

Πληροφορίες

Η Space Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Από το 1985 προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο.

 

Με δυναμική παρουσία εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια η Space Hellas πρωτοπορεί στην αγορά ICT με το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση σύνθετων υποδομών Πληροφορικής και Ασφάλειας καθώς και την υλοποίηση και ολοκλήρωση απαιτητικών έργων System Integration. Έχοντας αποδειχθεί ο πλέον αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνεργάτης των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, με τρόπο γρήγορο και αποδοτικό.

 

Καριέρα στη Space Hellas  

Οι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της τεχνολογίας. Το θαυμάσιο εργασιακό περιβάλλον και η καλά σχεδιασμένη οργάνωση συντελεί στο να αξιοποιεί ο κάθε εργαζόμενος στο έπακρο τις δυνατότητες και τα ταλέντα του, παρέχοντας συγχρόνως στην εταιρία σημαντικό έργο.

 

Η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες της εταιρίας. Το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας δημιουργεί την «κρυφή αξία» της εταιρίας μας. Η επαγγελματική υπερηφάνεια, ο ενθουσιασμός και η συνειδητή δέσμευση των στελεχών μας αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας μας.